Laden..
Inspiratie

Minimalistisch interieur, ben jij klaar voor deze stap?

Vier tips voor jou!

Een minimalistisch interieur straalt kalmte, eenvoud en zuiverheid uit. Als je van een overvloed aan spullen en een levendige uitstraling houdt, is deze trend wellicht niet geschikt voor jou. Maar als je bereid bent om je interieur te transformeren tot een oase van rust, dan zijn deze tips zeker iets voor jou!

Wat is minimalisme?

De term zegt eigenlijk al genoeg: beperk het aantal spullen in huis tot het hoogstnoodzakelijke. Denk aan de woonkamer: een bank, twee kussens, een salontafel, één decoratiestuk, een tv-meubel met tv. Onthoud vooral dat je de salontafel niet moet volstoppen met allerlei decoraties, kaarsen, en dergelijke. Houd het simpel en praktisch.

Tip 1: ruim goed op

Minimalistisch betekent ook opgeruimd en netjes. Geen stapels papier bijvoorbeeld om de hoek van de tafel. Zorg ervoor dat je alles overzichtelijk hebt opgeruimd; dit draagt bij aan een rustige uitstraling in zowel je huis als je hoofd.

Tip 3: welke kleur doe jij op de muur?

Neutrale kleuren Felle kleuren passen ook niet bij een minimalistisch interieur. Laat deze kleuren links liggen en kies voor neutrale tinten zoals wit, beige, en nude.

Tip 4: Mix materialen

Wissel van vormen Organische vormen zijn momenteel erg trendy. Probeer deze vormen af te wisselen met interieurstukken die strakkere vormen hebben. Varieer ook in materialen; gebruik zachte materialen in combinatie met hardere materialen. Deze mix draagt bij aan een luxueuze uitstraling.

Bedankt voor het lezen van deze blog. We hopen dat je er iets aan hebt gehad. Als je op zoek bent naar meer inspiratie, nodigen we je uit om onze interieurwinkels te bezoeken in de fabrieksgang van de AaBe Fabriek. Onze medewerkers staan klaar om je verder te helpen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
button icon
Gratis