Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca
Openingstijden
Maandag08:00 - 21:00 uur
Dinsdag08:00 - 21:00 uur
Woensdag08:00 - 21:00 uur
Donderdag08:00 - 21:00 uur
Vrijdag08:00 - 21:00 uur
Zaterdag08:00 - 20:00 uur
Zondag09:00 - 18:00 uur

AaBe-straat 1, 5021 AV Tilburg

Terug naar overzicht

Lidl

Dagelijks de hoogte kwaliteit voor de laagste prijs
In onze supermarkt vindt u een uitgebreid versassortiment en een groot aanbod aan biologische producten. Kwaliteit staat bij ons voor service en een duurzame manier van produceren. Wij kijken naar de oorsprong van producten en de omstandigheden waaronder deze worden gemaakt.

Groente en fruit
Ieder seizoen en op ieder moment van de dag zijn wij uw versspecialist. Vanaf het productieproces tot en met de verkoop in onze filialen, letten wij zeer nadrukkelijk op de versheid van het assortiment. We kopen veel groenten en fruit rechtstreeks bij de boer of teler. Dat scheelt tijd en daardoor liggen onze producten eerder, en dus verser, in de winkel. In de filialen richt een speciaal opgeleide medewerker zich volledig op deze producten. Van presentatie tot kwaliteitscontrole. Als gevolg van deze aanpak is ons groente en fruit assortiment vijf jaar op rij als beste getest (Bron: GfK Versrapport).

Oven vers bij Lidl
In dit filiaal wordt een groot deel van ons vers brood assortiment elk uur vers gebakken voor u. De broodjes zijn gemaakt van alleen de beste ingrediƫnten. Hierdoor zijn de ze knapperig vers en van de hoogste kwaliteit.

Hier vind je ons:

Plan je route