Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca

AaBe Fabriek zet de bloemetjes buiten!

De bloemen staan in bloei en het gras is groen op zaterdag 20 april in winkelcentrum AaBe Fabriek. Daarom vieren we met elkaar dat het Pasen is! Kom tijdens deze dag van 12.00 tot 16.00 uur de paastafels – gedecoreerd door stylisten – bekijken en zie wat voor leuke aanbiedingen te vinden zijn in de diverse winkels. Daarnaast maak je ook kans op een trendy tuinset, die te bewonderen is op het podium in het winkelcentrum. Hiervoor hoef je alleen maar een kanskaart in te vullen, die uitgedeeld worden door de hostessen. Met de winnaar wordt na afloop contact opgenomen.

Activiteiten voor kinderen
Uiteraard is er ook vermaak en vertier voor kinderen. Zo kunnen ze meedoen aan een creatieve workshop, waarbij ze hun eigen Paaskrans kunnen maken. Zoek mee naar de Paashaas, hij loopt rond over het gehele AaBe terrein om paaseitjes uit te delen. Ook rijdt de AaBe-express rond, om de kinderen van Aa naar Be te brengen!

Wij hopen jou op zaterdag 20 april te mogen verwelkomen om alvast te genieten van het voorjaar en uiteraard voor een voorproefje op Pasen! Meld je nu alvast aan via het Facebookevent.