Laden..
Nieuws

AaBe Dag 17 september!

Beleef de Geschiedenis en Feest mee op de AaBe Dag op 17 september!

De spanning stijgt, want op zondag 17 september vindt de langverwachte vierde editie van de AaBe Dag plaats! Ook dit jaar hebben we ervoor gekozen om de AaBe Dag te laten bruisen in het hart van onze prachtige AaBe Fabriek. Dit jaar staat de dag in het teken van jong en oud, en iedereen die nieuwsgierig is naar de rijke geschiedenis van onze fabriek.

Feestelijke Opening om 10:30 uur – Mis het niet!

De AaBe Dag begint om 10:30 uur met een spectaculaire feestelijke opening die je absoluut niet mag missen. Tijdens deze opening kun je genieten van een spetterend optreden van de lokale dansschool. En dat is nog niet alles! Je kunt zelf ook de dansschoenen aantrekken en meedoen, want we hebben live muziek en een DJ om de sfeer naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast kunnen jullie genieten van een braderie met meer dan 20 verschillende stands & een kidsparade.

Kidsparade:

  • 10.30 uur (opening)
  • 12.00 uur
  • 14.00 uur

Maar dat is slechts het begin! Gedurende de hele dag kun je je onderdompelen in een wereld vol leuke, unieke en bovenal interactieve ervaringen. Leer meer over de fascinerende geschiedenis van de AaBe Fabriek, ontdek de verhalen achter de muren en maak kennis met de mensen die deze plek tot leven brachten.

Tijden historische tour:

11.00 uur

13.00 uur

15.00 uur

We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op deze bijzondere dag. Of je nu jong of oud bent, een bewonderaar van geschiedenis bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige middag, de AaBe Dag heeft voor ieder wat wils. Tot ziens op 17 september in de AaBe Fabriek!

Mis het niet en zet de datum in je agenda. Samen gaan we geschiedenis schrijven op de AaBe Dag!

button icon
Gratis