Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca

Nieuw in de AaBe Fabriek

Vrijdag 23 juni werd de spiksplinternieuwe fitnessclub Jetts geopend. Vanaf nu dus niet alleen shoppen, maar ook sporten in de AaBe Fabriek! Vrijdag 14 juli heeft ook Swiss Sense opent haar deuren geopend in de AaBe Fabriek. Binnenkort opent zich ook weer een nieuwe horeca-gelegenheid in de AaBe Fabriek: @Steax.

@Steax
In het ketelhuis, midden in de AaBe Fabriek, huist binnenkort @Steax. Dé nieuwe horecagelegenheid en social meetingplace voor liefhebbers van lekker eten, zakelijke gezelschappen, flexibele werkers en families die een avondje uit zijn. Deze gloednieuwe horecazaak heeft niet alleen smakelijke gerechten, de toegankelijke en multifunctionele inrichting biedt allerlei prachtige mogelijkheden. Proef hun specialiteiten van lokale afkomst, en houdt ondertussen een nuttige vergadering of gezellige ontmoeting. Of het nu voor een zakelijke lunch, een bakje koffie of een gezellig diner is: je bent welkom.

Jett’s
Bij Jetts kun je op ieder moment dat je wilt trainen; 24 uur per dag en 365 dagen per jaar kun je terecht in jouw Jetts club. Niet langer hoef je na te denken over openingstijden van je club; de lidmaatschapskaart geeft je toegang tot de club wanneer jij dat wilt. Terwijl de meeste clubs je vast willen leggen door middel van een contract, weten ze bij Jetts dat niets zo veranderlijk is als je leven. Daarom geeft Jetts jou de flexibiliteit van een lidmaatschap zonder vaste contracten – hierdoor kun je bij ons blijven omdat je dat wilt, niet omdat je dat moet. En heb je je lidmaatschap opgezegd en krijg je later de smaak weer te pakken? Geen probleem! Op ieder moment kun je de draad weer oppakken.

Swiss Sense
Al bijna 100 jaar staat familie Diks garant voor jouw nachtrust. Een wereldwijde selectie van de beste, waaronder natuurlijke, materialen ligt aan de basis van de boxsprings en matrassen. Met oog voor detail, vormgeving en ondersteuning produceren wij jouw perfecte bed, gemaakt in één van onze fabrieken en bieden wij deze aan in de ruim 90 Swiss Sense winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Vanaf nu dus ook in de AaBe Fabriek in Tilburg!