Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca

Samen zweten voor het goede doel met Jetts

Op donderdag 21 maart 2019 wordt er gesport bij Jetts in winkelcentrum AaBe Fabriek! Er worden 15 nieuwe groepslessen geïntroduceerd, waar jij je nu voor in kunt schrijven. Deze avond is bedoeld om geld in te zamelen voor het goede doel en 100% van de opbrengsten gaat naar kinderen die in Nederland opgroeien in armoede. Diverse sponsoren steunen dit mooie initiatief al, waaronder Het Ketelhuis en Primera. Het is deze avond ook mogelijk om geld te doneren of om kinderkleding en spelletjes te doneren. Tickets voor de groepslessen zijn verkrijgbaar via het Facebookevent van Jetts.

Boksen tegen armoede
In de weekenden voorafgaand aan donderdag 21 maart 2019 staat winkelcentrum AaBe Fabriek al volledig in het teken van sporten voor kinderen die opgroeien in armoede. Zowel zaterdag 9 maart als zaterdag 16 maart zal Jetts een tent opzetten. Het is hier mogelijk om informatie op te vragen, in te schrijven voor sportlessen, of geld te doneren voor kinderen in armoede. Op zaterdag 16 maart wordt daarnaast ook een boks les georganiseerd, dit zal buiten plaatsvinden. Hiervoor kun je je op zaterdag 9 maart inschrijven bij Jetts.

Er worden trouwens ook gepersonaliseerde stappentellers uitgedeeld op zaterdag 9 maart, maar kom snel want op = op!

Stempelen voor prijzen
Op zaterdag 9 maart wordt in het winkelcentrum een mega grote schoenafdruk geplaatst. Er worden tussen 12:00 en 16:00 uur stempelkaarten uitgedeeld, waarbij het mogelijk is om voetstempels te sparen voor 3 maanden gratis sporten bij Jetts. In totaal worden er 4 prijzen uitgereikt. De bedoeling is om de stempelkaart vol te krijgen. Dit kan gedaan worden door drie stempels per zone in het winkelcentrum te sparen. Bij elke aankoop in één van de winkels, ontvang je een stempel in de desbetreffende winkelzone. Bij een aankoop vanaf €50,- ontvang je direct 2 stempels en bij een aankoop van €100,- of meer ontvang je er maar liefst 3. Als de stempelkaart vol is, kun je jouw gegevens invullen en de kaart deponeren in de grote schoenafdruk. De stempelkaarten kunnen tot en met donderdag 21 maart ingeleverd worden. Na afloop van de actie worden de winnaars per mail benaderd, uiteraard zal dit ook op de Facebookpagina van AaBe Fabriek bekendgemaakt worden.

Trap je eigen sap
Op zaterdag 16 maart staat de sappen-trapper van 12:00 tot 16:00 uur in de passage van winkelcentrum AaBe Fabriek. Door te trappen op de hometrainer, wordt de blender geactiveerd, waardoor een heerlijke verse smoothie gemaakt wordt. Uiteraard moet er wel een beetje fanatiek gesport worden, het gaat immers niet vanzelf! Kom je ook trappen voor een sapje? De sappen-trapper is overigens volledig duurzaam.