Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca
Terug naar overzicht

AaBe sponsort Willem II

De band tussen Willem II en de AaBe Fabriek gaat vele jaren terug. De familie van den Bergh, oprichters van AaBe (AaBe staat voor de initialen van de oprichter Adolf van den Bergh) was vanaf het begin af aan nauw betrokken bij het Tilburgse voetbal. Vijf familieleden hebben in het eerste team van Willem II gespeeld, er werden diverse bestuursfuncties betreed en de familie verleende de club in de beginfase financiële steun.

Tegenwoordig is de oude textielfabriek van de familie van den Bergh omgetoverd tot een modern winkelcentrum, waar de oude industriële sfeer nog steeds voelbaar en zichtbaar is. De band met Willem II is tot op heden altijd bewaard gebleven. Niet alleen zijn we buren, maar de Willem II fans zijn ook trouwe bezoekers van de AaBe Fabriek.

Vanaf heden is de AaBe Fabriek trotse sponsor van de WII Kings. Het logo van de AaBe Fabriek pronkt langs het veld, met de boodschap: AaBe juicht mee!

De AaBe Fabriek is ontzettend trots om de WII Kings te mogen sponsoren. Vak K is een familie vak, net zoals de AaBe Fabriek er voor de hele familie is. Kinderen kunnen spelen in onze grote oudhollandse speeltuin, hun ogen uitkijken in de grootste speelgoedwinkel van Tilburg en omgeving en natuurlijk kunnen ze heerlijke pannenkoeken eten bij ons. De papa’s kunnen zich bij ons uitleven in onder andere onze sportschool, de sportwinkel en de elektronicazaak. Opa’s kunnen herinneringen ophalen uit het verleden bij onze vitrines met oude attributen en verhalen van voormalig AaBe medewerkers. Mama’s en oma’s kunnen heerlijk shoppen in onze woonwinkels, een koffietje op het terras doen en alle dagelijkse boodschappen kunnen bij onze supermarkten, slager en bakker gedaan worden.