Onze winkels Onze winkels Onze openingstijden Openings tijden Vind jouw winkel Vind jouw winkel Onze horeca

Beleef de herfst in de AaBe Fabriek

In het najaar veranderen wij graag ons interieur en dat is geen toeval. De herfst biedt namelijk een overvloed aan inspiratie. Nu we weer lekker binnen blijven, willen we het thuis zo gezellig mogelijk maken. Van warme kleuren tot natuurlijke materialen, door de grote variatie aan winkels in de AaBe Fabriek is er voor ieder wat wils.

Sfeerverlichting
Kaarsjes zijn ideaal om een gezellige sfeer in huis te creëren. Zeeman heeft nu de perfecte kaarsjes. Naast het feit dat de kaarsjes gezellig licht geven, steun je bij aankoop ook het SAVE Our Sisters project en bied je kansarme meisjes in India een nieuwe toekomst!

Plaid+kussen
Er is niets lekkerder dan na een lange werkdag op de bank kruipen met een warm plaid. Blokker heeft nu de perfecte set voor dit seizoen, een plaid met kussen samengesteld uit gerecycled katoen!

Metalen mand
Ben jij van plan om dit najaar de openhaard weer aan te steken, maar liggen de haardblokken nog buiten? Xenos heeft nu een stoere zwarte mand van gevlochten metaal mét handvaten waarmee je de blokken gemakkelijk naar binnen haalt. Bovendien staat een mand vol hout best knus naast de haard, toch?